PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra promociona la seva gastronomia a Madrid

L’acte acull la participació de xefs i cuiners de renom de 27 països

Per El Periòdic

Stand d’Andorra a Madrid Fusión
Stand d’Andorra a Madrid Fusión | Govern Andorra

Andorra és el país convidat en la 21a edició del Congrés internacional de gastronomia Madrid Fusión, que se celebra a la capital d’Espanya des del dilluns fins dimecres. Es tracta d’un esdeveniment internacional on hi participen xefs i cuiners de renom internacional de 27 països del món, amb 190 expositors i preveu acollir més de 20.000 visitants.


El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van estar presents a la inauguració del congrés i van destacar que la presència d’Andorra «referma l’aposta dels darrers anys per consolidar la gastronomia andorrana com un referent turístic del nostre país, com ara l’esdeveniment Andorra Taste, que celebrarà la seva segona edició del 13 al 17 de setembre». 


En aquesta ocasió, Andorra compta amb un estand de 24 metres quadrats, on es pot gaudir de degustacions de productes d’Andorra i amb la representació de 14 productors agrícoles i artesans del país. Com a país convidat, el Principat es va encarregar d’oferir als congressistes, ponents i periodistes que van participar en la jornada d’ahir un menú, basat en la gastronomia de muntanya i maridat amb productes andorrans, que va anar a càrrec dels cuiners Carles Flinch –Can Manel–, i Dolors Pal i Josep Maria Troguet –Borda Raubert–.
Aprofitant la seva estada a Madrid, el titular de Turisme i Telecomunicacions va mantenir una breu trobada amb el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació espanyol, Luís Planas. Torres també es va reunir amb diversos professionals del sector.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT