PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea guanya un 10% més que el darrer hivern de prepandèmia

El termolúdic estrena experiències per repartir els clients durant el dia

Per El Periòdic

Vista general del termolúdic.
Vista general del termolúdic. | Caldea / Pablo Varela

Caldea recupera el ritme i supera les xifres d’ingressos de la prepandèmia. Segons va informar ahir el termolúdic, la instal·lació termal escaldenca ha tancat l’hivern amb un augment de prop del 10% de la facturació respecte a l’assolida durant la mateixa estació el curs 2018-2019. Tal com van puntualitzar, la clau per aconseguir aquest avantatge d’ingressos ha estat la protecció del preu mitjà de les entrades, al creixement de la venda de tractaments oferts en el mateix espai, i per la recuperació del nombre de socis del Club. 

Des del darrer desembre fins a l’actual mes d’abril, els spas, que han treballat amb una forta limitació de l’aforament en simultani –a causa dels protocols de protecció davant de la pandèmia del coronavirus–, han rebut prop de 180.000 visitants, pràcticament el mateix nombre de clients que en el període comparat. La gran diferència és que, aquest cop, s’ha aconseguit distribuir els usuaris al llarg del dia d’una forma més homogènia gràcies a l’extensió dels horaris dels spas, que en cap de setmana i festius han obert a les 09.00 hores i fins a la mitjanit. Així mateix, aquesta dispersió dels clients també ha estat possible gràcies a la introducció d’animacions i de promocions en les franges de menor demanda natural, com pot ser el cas del migdia. 

Més experiències i informació

Per tal d’estimular la demanda, el termolúdic ha introduït noves experiències i ha reforçat la campanya de comunicació en l’àmbit digital. D’una banda, a Inúu, l’spa Adults Only de Caldea, s’han celebrat les Champagne Sessions tots els divendres i dissabtes. Es tracta d’unes sessions de música en directe en les quals s’obsequia els clients amb una copa de champagne. 

Així mateix, a la zona pròpiament de Termolúdic del centre, en tots els períodes vacacionals s’ha programat un espectacle d’acrobàcies amb molt bona acollida. Sota el nom d’Hydrox, la proposta ret homenatge a la candidatura d’Andorra als Campionats del Món d’esquí alpí del 2027.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT